In den beginne

Op mijn twaalfde begon ik met techniek en sindsdien jeuken mijn handen om mooie sieraden te maken. Na meer dan 34 jaar werkzaam te zijn in deze prachtige branche, ben ik nog altijd op zoek naar nieuwe en mooie vormen die ik in het goudsmeden kan toepassen. In mijn atelier staan vier dingen centraal:
creatieve idee├źn, visie, flexibiliteit en u.

Niets is te gek

De combinatie van handwerk en machinewerk zorgt ervoor dat ik het maximale uit de sieraden kan halen met uitstraling en versieringen. Voordat ik aan de slag ga, bespreek ik de kosten met u.

Of het nu gaat om restauratie, een nieuw sieraad of een geheel nieuw eigen ontwerp. Ik ben pas tevreden, als u blij bent.

Nederlands Gilde van Goudsmeden

Het Nederlands Gilde van Goudsmeden is een vereniging van professionele goudsmeden en de daaraan gerelateerde disciplines van zilversmeden, graveurs, zetters en reparateurs- restauratoren.

Binnen het gilde staat vakmanschap centraal; de vaardigheid om kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Het is de optelsom van technische vaardigheden, kennis van zaken, liefde en passie voor het ambacht en de wens om zich te blijven ontwikkelen in vakbekwaamheid.

Meesterschap

Het gilde hanteert een specifieke definitie voor meesterschap. Wanneer bij ballotage de werkstukken van een kandidaat of lid getuigen van uitzonderlijk vakmanschap, kan deze de titel van meester verwerven. Het NGG verleent aan de meesters binnen het gilde bepaalde privileges.

Iwan Klein staat al sinds 2019 geregistreerd bij de NGvG als Meestergoudsmid.

Wilt u meer weten
Kom gerust eens langs

Heeft u vragen over een zegelring, een specifieke zegelring of restauratie. Wilt u meer weten over een handgravure met zijn Heraldische regels. Bel of stuur een berichtje via whatsapp.

Maak nu een afspraak